Tette rør og avløp

Tette rør og avløp er et kjent og kjedelig problem. Når rørene tetter seg er det viktig å ikke gjøre vondt verre. Det første du bør gjøre er å stanse all bruk av vann/avløp i boligen frem til tilstoppelsen er lokalisert. Spylevakta har god erfaring med spyling av tette rør og avløp. Enten det gjelder akutte tjenester i forbindelse med tilstoppet avløp eller vedlikehold. Ring oss å få hjelp.

Hvis du opplever dårlig lukt fra sluk, avløpsvann som renner tregt, kan det være et faresignal. Nå er det antageligvis ikke lenge før avløpet tetter seg. Da kan spyling av rørene være løsningen. Da fjerner vi avleiringer av fett og såperester, løs rust og avfall. Spylevakta hjelper deg med dette til forutsigbare vilkår og priser, og med fokus på høy kvalitet i alle ledd av utførelsen.

Du kan se vår ordinære prisliste her. For priser på spyling av rør og avløp, eller rørinspeksjon i hele borettslag og sameier ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale befaring og pristilbud.

Tett toalett - tett avløp

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Hvordan spyle tette rør og avløp

I Spylevakta er vi opptatt av å levere tjenester med høy servicefaktor. Når vi skal spyle tette rør starter vi med å kartlegge tilgangspunkter til avløpsanlegget. Deretter planlegger gjennomføring med hensyn til deg og boligen. Spylevakta skal levere tjenester trygt og enkelt. Det er overraskelse nok når det kommer kloakk opp fra sluket.

Når Spylevakta skal ut på oppdrag kommer vi med moderne spylebiler utstyrt med tanke på arbeid i private boliger. Alt er spesialtilpasset en effektiv leveranse, med minimale følgeskader og slitasje. Alle våre spylebiler er utstyrt med kamera for rørinspeksjon av rør og avløp. På denne måten er vi godt forberedt og kostnadseffektive om behov for rørinspeksjon skulle oppstå.

Når avløpet skal spyles fører vi en høytrykksslange inn i avløpsrørene. Ved hjelp av spesialutviklede dyser spyler vi avløpet fritt for avleiringer og avfall. Skal hele avløpet spyles trenger vi derfor tilgang til bad og kjøkken i hver leilighet. I noen tilfeller spyles kun felles rørstrekk. Disse får vi som regel tilgang til uten tilgang til leilighetene. Når spylingen er gjennomført kan vi utføre en rørinspeksjon for å se resultatet av spylingen, tilstand på rør og skjøter og eventuelt observere behov for ytterligere vedlikehold.

Våre spylebiler er spesialtilpasset spyling og rørinspeksjon av avløpsanlegg i private hus og hjem. Det inkluderer leiligheter og borettslag i helhet. Riktig utstyr sparer deg for unødvendig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Riktig utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader.

Ta kontakt for å avtale spyling av tette rør og avløp

spyling av tette rør

SPYLING AV TETTE RØR OG AVLØP

Vi hjelper deg raskt og enkelt. Enten det er tett kloakk eller tett drenering.

Tette rør og avløp – Hva kan du gjøre?

Det finnes en rekke «kjærringråd» og «triks» du kan prøve når kloakken tetter seg. Hvordan åpne tett toalett? Noe avhengig av hva og hvor det er tett kan du for eksempel prøve deg med avløpsåpner, stakefjær, hageslange og høytrykkspyler. Hvis du skal prøve deg selv kan det være en god ide å ringe oss først for å utveksle noen velmente råd. Vi har lang erfaring med å åpne tette rør og avløp. «Riktig utstyr er halve jobben» er det mange som sier. Vi liker å tro den andre «halvparten» er erfaring. Vi deler gjerne av vår erfaring med deg. I mange tilfeller har du ikke noe annet valg enn å bestille spylebil. Hvis det er tilfellet, eller hvis du ikke ønsker å ta drittjobben selv, stiller vi på kort varsel med godt humør og riktig utstyr.

Tette avløp kan forekomme når som helst. Skulle uhellet oppstå åpner vi dine rør raskt og enkelt!

Har du tett avløp? Send oss en henvendelse!

Avløpsåpner og tette rør

Mange av våre kunder forsøker å løse problemet selv før de kontakter oss. Enten om de forsøker seg med hageslange og stakefjær, eller tradisjonell avløpsåpner. Det kan være en god ide, men vær forsiktig, les deg opp på gode råd og følg bruksanvisningene som gitt på produktene du ønsker å bruke.

Vi anbefaler alltid Mudin avløpsåpner hvis du skal bruke avløpsåpner på egenhånd. Dette er en testvinner og et produkt vi har god erfaring med selv. Her kan du lese mer om test av avløpsåpnere og om hvorfor Mudin er best.

Hvis avløpet er helt tett er det noen ting du skal tenke på før du tilfører kjemikalier. Under spyling av rør tilføres vann i avløpsrørene. Selv om vi alltid forsøker å begrense og om mulig unngå vannsøl, kan det være tilfeller hvor dette er nødvendig for å få åpnet avløpet. Hvis avløpet da er fylt opp med kraftige kjemikalier så vil dette kunne skape merker på inventar og gulv.

Vår erfaring er derfor at avløpsåpner kan være et godt alternativ før røret tetter seg eller så lenge røret er delvis tett. Hvis avløpsvannet for eksempel siger sakte igjennom. Hvis avløpet er helt tett vil det være mer naturlig å starte med spylebil først som sist.

Har du forsøkt avløpsåpner?

Hvis du velger å forsøke avløpsåpner før du kontakter oss er det fint om du gir oss beskjed! Avløpsåpner er kraftige kjemikalier som kan gjøre stor skade på inventar, rør, utstyr og ikke minst våre ansatte. Hud, øyne og hender er veldig utsatt for stygge skader i møte med avløpsåpnere. Derfor ber vi deg gi oss beskjed om dette er tilført avløpet.

Pris for å spyle tette rør og avløp

Det er vanskelig å gi en konkret pris på forhånd. Vi vet ikke hva som befinner seg i dine rør, eller tilstanden på rørene. I de aller fleste tilfeller åpner vi tette rør og avløp for minstepris. Det vil si 3800 kr inkl mva, men vi klarer ikke å forutsi hvem som er innenfor minstepris eller ikke. På samme måte som at vi ikke vet om røret har rustet i stykker, kollapset eller om 3-åringen i huset mangler en lekebil før vi har startet jobben. Det er mange måter å tette en do på.

Spisskompetanse i flere ledd

Det hender at problemer med avløpet og tett kloakk avdekker behov for rørlegger. Kompetente håndverkere som stiller på kort varsel er mangelvare og helt avgjørende for et godt resultat. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS og andre lokale rørleggere ved behov for rørleggertjenester. Vi samarbeider med lokale leverandører vi kjenner godt og samarbeider tett med.

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!