Spylebil og tette rør

Spylebil og tette rør. Er avløpet tett? Kjenner du kloakklukt i huset? Tett do? Da kan det være på tide å bestille spylebil. Våre spylebiler åpner og renser dine rør så du kan bruke avløpet uten bekymringer. Med spesialtilpassede spylebiler står vi klare til å hjelpe deg på kort varsel! Ta kontakt i dag for mer informasjon. 

Spylebil og tette rør er nødvendigvis ikke noen hyggelig situasjon. Vi jobber for at du skal få en raskest mulig løsning på dine problemer, uten unødvendige skader eller overraskelser. Med profesjonelle og serviceinnstilte ansatte stiller vi på kort varsel og ordner opp. 

24T DØGNVAKT: 92 11 00 59

Tette avløp kan forekomme når som helst. Skulle uhellet oppstå åpner vi dine rør raskt og enkelt! 

Opplever du at avløpsvannet løper tregere enn vanlig anbefaler vi deg å være tidlig ute. Ingen liker når det kommer kloakk opp av sluket. I tillegg kan det skape dyre vannskader i boligen. Spylevakta åpner vi dine rør og holder de fri for skitt og smuss. Vi anbefaler vedlikeholdsspyling før det blir tett. Det er den enkleste måten å unngå dyre kloakkproblemer på. Når uhellet er først et faktum stiller vi på kort varsel. Vi renser rørene for fett og rester, om ønskelig utfører vi inspeksjon av rørene så du får vite hva årsaken er og hvordan du kan utbedre eventuelle problemer.

Spylebil pickup kombibil
tette rør og avløp

Hvordan åpne tette avløp?

Hvordan vi åpner tette avløp? Vi gjør rørspyling. En effektiv måte å åpne tette avløp. Våre spylebiler er spesialtilpasset spyling av avløpsrør. Med kraftig høytrykkspyler, riktige slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Vi spyler rørene fri for avfall og sørger for at avløpsvannet renner som det skal. Her kan du lese mer om hvordan å åpne tett toalett. Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får du se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. 

Ta kontakt for å bestille spylebil!

Fornøyde kunder

5,0 29 reviews

  • Knut Klose ★★★★★ for 6 måneder siden
    Tette avløp på kjøkken og bad var fikset på en time. De rettet opp feil i røropplegget som jeg aldri hadde oppdaget selv, og som bidro til resultatet. Veldig fornøyd.
  • N O Lund ★★★★★ for 9 måneder siden
    Flink kar som kom og fikset tett avløpsledning. På Risløkka Trafikkstasjon. Hilsen Nils Statsbygg
  • Ottar Grindheim ★★★★★ for 10 måneder siden
    Spylevakta var på plass raskt, knappe to timer etter jeg ringte, fikk ordnet problemet og var hyggelige og ordentlige, anbefales👍

Avløpsåpner, spylebil og tette rør

Mange av våre kunder forsøker å løse problemet selv før de kontakter oss. Enten om de forsøker seg med hageslange og stakefjær, eller tradisjonell avløpsåpner. Det kan være en god ide, men vær forsiktig, les deg opp på gode råd og følg bruksanvisningene som gitt på produktene du ønsker å bruke. Vi anbefaler alltid Mudin avløpsåpner hvis du skal bruke avløpsåpner på egenhånd. Dette er en testvinner og et produkt vi har god erfaring med selv. Her kan du lese mer om test av avløpsåpnere og om hvorfor Mudin er best.

Hvis avløpet er helt tett er det noen ting du skal tenke på før du tilfører kjemikalier. Under spyling av rør tilføres vann i avløpsrørene. Selv om vi alltid forsøker å begrense og om mulig unngå vannsøl, kan det være tilfeller hvor dette er nødvendig for å få åpnet avløpet. Hvis avløpet da er fylt opp med kraftige kjemikalier så vil dette kunne skape merker på inventar og gulv.

Vår erfaring er derfor at avløpsåpner kan være et godt alternativ før røret tetter seg eller så lenge røret er delvis tett. Hvis avløpsvannet for eksempel siger sakte igjennom. Helt tette kloakkrør? Hvis avløpet er helt tett vil det være mer naturlig å starte med spylebil først som sist. Har du for eksempel et helt tett toalett så anbefaler vi ikke avløpsåpner. 

Har du forsøkt avløpsåpner?

Hvis du velger å forsøke avløpsåpner før du kontakter oss er det fint om du gir oss beskjed! Avløpsåpner inneholder kraftige kjemikalier som kan gjøre stor skade på inventar, rør, utstyr og ikke minst våre ansatte. Hud, øyne og hender er veldig utsatt for stygge skader i møte med avløpsåpnere. Derfor ber vi deg gi oss beskjed om dette er tilført avløpet. 

Spylebil for å åpne tette rør

Moderne spylebiler arbeider uten kjemikalier. Med vanlig rent vann og kraftige spesialdyser fjerner vi selv de verste tilstoppelser og sørger for at du kan bruke avløpet ditt som normalt. Er det snakk om skader på rør, eller rør som rett og slett må byttes grunnet alder, hjelper vi deg kartlegge og avdekke dette. Vi har også kamera for rørinspeksjon i spylebilene våre slik at du får god dokumentasjon til ditt forsikringsselskap. 

Har du tett avløp? Ring 92 11 00 59 eller send oss din henvendelse.

Kloakklukt kommer og går

Kan du kjenne kloakklukten på badet eller vaskerommet? Noen ganger er lukten der, andre ganger ikke? Kloakklukt som kommer og går er et signal på at noe er galt. Det kan være så enkelt som at vannlåsen i sluket har tørket ut og derfor ikke skaper et skille mellom luften i avløpsrørene og luften i rommet. Det kan også være at vannlåsen «puster» på grunn av manglende lufting i avløpsrørene eller fordi rørene er i ferd med å gå tett. Av og til så hører vi fra kundene våre at de luktet kloakk i perioden før uhellet oppstår. Er det kloakklukt som kommer og går? Da bør du være på vakt og ta forhåndsregler. Kanskje er det på tide med en vedlikeholdsspyling eller sjekk av avløpsrørene med kamera

Kloakklukt i huset

Kloakklukt i huset er et tegn på at noe er galt. Hvis du kjenner kloakklukt i huset bør du ta affære. Har du sjekket rensepluggen i sluket? Hvis du fjerner rist og eventuell vannlås så skal det være en plugg i sluket ditt. Hvis rensepluggen mangler vil det være et åpent hull her som leder rett inn i kloakkrørene/avløpsrørene i boligen. Mangler pluggen er det ikke rart at det lukter kloakk i boligen. Ny plugg er lett å få tak i. De kan kjøpes hos rørleggerforretninger o.l. Renseplugg, spyleplugg eller stakeplugg

Tette avløpsrør og lukt

Tette avløpsrør kan skape luktproblemer i boligen din. Når rørene over tid samler på avfallsrester, så krymper diameteren på innsiden av avløpsrørene. Etter hvert som tiden går kan avløpsrørene halvere innvendig diameter. Det som i utgangspunktet var avløpsrør med riktig dimensjonert lufting og kapasitet er blitt til noe helt annet. Med mindre innvendig diameter er det også mer kamp om plassen. Det oppstår vakuum og trykk når avløpsrørene er i bruk, som igjen kan trykke luft fra kloakkrørene opp igjennom toalett og sluk.

Lyder i avløpsrørene. 

I noen tilfeller kan man høre at det skjer. Når det dras ned i toalettet eller når noen dusjer, så kan det dukke opp klukkelyder i andre sluk i boligen. Plutselig bobler det i toalettet i kjelleren når noen dusjer i 2. etasje. Dette er tegn på at avløpsrørene trenger tilsyn. 

Unngå tette avløpsrør 

Vedlikeholdsspyling er et effektiv tiltak for å unngå tette avløpsrør. Da går vi systematisk igjennom boligens avløpsrør og spyler de rene. Om du ønsker kan vi også utføre kontroll med rørinspeksjon og kartlegge tilstanden på alle rør. Lukter det kloakk i huset, klukker det i slukene eller bobler det i toalettet? Da anbefaler vi vedlikeholds spyling før uhellet oppstår. Tette avløpsrør er mye mer dramatisk og inngripende, og i de aller fleste tilfeller dyrere. Vi hjelper deg ta vare på dine avløpsrør. 

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!