Rørinspeksjon med kamera er en trygg og enkel måte å avdekke problemer i avløp. I noen tilfeller holder det ikke bare å spyle rent. Er det røtter som har funnet veien inn i avløpsrøret, rust, eller bruddskader, så må dette avdekkes og kartlegges før det kan utbedres. I noen tilfeller møter vi også fremmede plastgjenstander fra badet, som har blitt skylt ned i toalettet. Har du barn, eller kanskje har du vært uheldig selv? Vi stiller på kort varsel med spylebil og kamera så du får tilbake avløpet.

Kamerainspeksjon og rørinspeksjon er det samme. Inspeksjonen utføres med et spesialkamera som føres igjennom rørene. Kameraet filmer og tar bilder. Video og bilder av eventuelle funn oppsummeres i en komplett rapport som du mottar samme dag.

Opplever du at avløpet tetter seg gjentatte ganger kan det være lurt med en rørinspeksjon. Både å avverge og utbedre problemer med avløpet er enklere når man vet hva problemet er og hvor det befinner seg. I tillegg er det ofte nødvendig dokumentasjon til ditt forsikringsselskap.

Rapport fra rørinspeksjon

Feil som avdekkes ved rørinspeksjon

  • Bruddskader
  • Stillestående avløpsvann (Svank/motfall)
  • Røtter i rørene
  • Rustproblemer og løs rust
  • Avleiringer og gjenstander

Etter utført rørinspeksjon får du detaljert rapport med bilder/video fra inspeksjonen som påviser eventuelle utfordringer/problemer med avløpet. I tillegg kan vi også utarbeide fallhøyderapport og visuell modell av avløpsanlegget.

Rørinspeksjon i borettslag

Hvordan utføres en inspeksjon

Når vi skal inspisere avløp er det vanlig at vi gjennomfører høytrykksspyling av avløpet først. Dette for å bedre sikt, fjerne skitt og avfall samt å spare kamera for unødig slitasje. Dette sikrer at kameraet kommer til der det skal og får dokumentert avløpet tilstrekkelig.

Vi starter inspeksjonen fra strategiske punkter i boligen. Gjerne i nærheten av der problemet antas å være. Videre jobber vi oss igjennom rørene for å avdekke feil og mangler. Når rørinspeksjonen er ferdig mottar du en digital rapport med video, bilder og kommentar av eventuelle funn.

Rørinspeksjon forsikring

Det er mange gode grunner til å utføre rørinspeksjon med kamera. Som regel utføres rørinspeksjon med bakgrunn i at det mistenkes feil med avløpsrørene eller i forbindelse med å planlegge nødvendig vedlikehold/utbedringer. Det kan også være i forbindelse med oppussing eller for dokumentasjon til forsikringsselskap.

Hvorfor utføre rørinspeksjon?

En stor andel av befolkningen vet svært lite om egne avløpsrør. Mange vet ikke hvor de går, eller i hvilken forfatning avløpsrørene er i. Avløpsrør som svikter kan skape store ødeleggelser og dyre skader. Vi anbefaler at du inkluderer avløpsrørene dine når du lager plan for vedlikehold av boligen. Tett kloakk? Rørinspeksjon er en enkel måte å avdekke tilstand på avløpsrør i din bolig.

En korrekt utført rørinspeksjon med skriftlig rapport som dokumenterer feil og skader, samt påviser hvor feil og skader befinner seg, er nødvendig for å utbedre eventuelle problemer.

Rørinspeksjon

Vi er tilgjengelig når du trenger det!

Ruben Johansen

Daglig leder
Spylevakta på jobb

Be om pris på rørinspeksjon

Pris rørinspeksjon

Det kan være utfordrende å gi pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste rørinspeksjoner utføres til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader, arbeidstid og bilder/video av eventuelle funn. Er det nødvendig med spyling av rør i forbindelse med inspeksjon kommer spyling i tillegg.

Prisliste ved rørinspeksjon

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får hjelpen du trenger uten unødvendige overraskelser. Les mer i vår prisliste.

Kontakt oss i dag!

God kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av god service og kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute. Hos Spylevakta møter du flotte medarbeidere med topp moderne utstyr. Vi gir deg riktig hjelp til riktig pris.