Tette rør?

Opplever du tette rør? Merker du at avløpsvannet ikke renner unna like raskt som tidligere, eller at det lukter kloakk i huset? Tette rør er et kjent problem for de fleste. Vær tidlig ute med spyling så unngår du potensielt dyre lekkasjer og vannskader. Spylevakta åpner tette rør for private og bedrifter på store deler av Østlandet. Enten det gjelder tett toalett og avløpsrør eller taksluk, drenering og andre typer rør. 

Tette rør er ikke hyggelig. Ingen liker når det kommer kloakk opp av sluket. Vi spyler dine rør og holder de fri for skitt og smuss så avløpsvannet renner unna. Vi anbefaler vedlikeholdsspyling før det blir tett. Det er den enkleste måten å unngå dyre vannskader på, men er uhellet et faktum stiller vi på kort varsel.

Vi renser rørene for fett og matrester, om ønskelig utfører vi også inspeksjon av rørene så du får vite hva årsaken til problemene er og tilstanden på dine rør.

Tette rør kan forekomme når som helst. Skulle uhellet oppstå åpner vi dine rør raskt og enkelt! 

spyling av tette rør

Har du tett avløp? Send oss en henvendelse!

tette rør og avløp

Hvordan åpner vi tette rør?

Har du tette kloakkrør? Våre moderne spylebiler er utstyrt med en kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Vi går inn i avløpet via nærmeste sluk, inspeksjonsluke, vannlås eller kum med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at avløpet renner fritt. Vi utfører også rørinspeksjon. Da fører vi et kamera igjennom rørene. Kameraet filmer innsiden av rørene og dokumenterer tilstand. Slik avdekker vi eventuelle skader og problemer, eller dokumenterer resultatet av spylingen.

Våre spylebiler er spesialtilpasset tett avløp i hus og hjem. Dette sparer hjem og gårdsplass for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Riktig utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader. Spylevakta er din spesialist på spyling av tette rør. 

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Drenering sluk utendørs

Har du tett drenering eller tette sluk utendørs? Vi hjelper deg. Vi utfører rørspyling av alle typer rør. Det vil si at vi også åpner, renser og vedlikeholder drensrør og utvendige rørsystemer. Om det er tett taksluk, eller slukrist på bakken. Tett drensrør eller nedløp fra taket. Våre biler spyler alle typer rør!

Ta kontakt for å avtale spyling av tette rør og avløp!

 

Vi er tilgjengelig når du trenger det!

Ruben Johansen

Daglig leder

Avløpsåpner, spylebil og tette rør

Mange av våre kunder forsøker å løse problemet selv før de kontakter oss. Enten om de forsøker seg med hageslange og stakefjær, eller tradisjonell avløpsåpner. Det kan være en god ide, men vær forsiktig, les deg opp på gode råd og følg bruksanvisningene som gitt på produktene du ønsker å bruke. Vi anbefaler ikke å bruke avløpsåpner, men om du skal så anbefaler vi Mudin avløpsåpner. Dette er en testvinner og et produkt vi har god erfaring med selv. Her kan du lese mer om test av avløpsåpnere og om hvorfor Mudin er best.

Hvis avløpet er helt tett er det noen ting du skal tenke på før du tilfører kjemikalier. Under spyling av rør tilføres vann i avløpsrørene. Selv om vi alltid forsøker å begrense og om mulig unngå vannsøl, kan det være tilfeller hvor dette er nødvendig for å få åpnet avløpet. Hvis avløpet da er fylt opp med kraftige kjemikalier så vil dette kunne skape merker på inventar og gulv.

Vår erfaring er derfor at avløpsåpner kan være et godt alternativ før røret tetter seg eller så lenge røret er delvis tett. Hvis avløpsvannet for eksempel siger sakte igjennom. Hvis avløpet er helt tett vil det være mer naturlig å starte med spylebil først som sist.

Ranger spylebil pris

Vannet renner ikke ned i vasken

Dette er en vanlig henvendelse Spylevakta.no får. «Vannet renner ikke ned i vasken». «Hva nå?». Har du forsøkt med avløpsåpner og/eller stakefjær uten hell? Tett vask? Da er det på tide å ringe Spylevakta. Vi spyler og renser avløpsrør, sluk og vask så du kan bruke boligen som normalt.

Det kan være mange grunner til at avløpsvannet løper tregt. Enten det er under dusjen eller på kjøkkenet. Tette rør på badet eller tett vask? Fortvil ikke. Spylevakta har utstyr til spyling av alt fra tynne avløpsrør under vasken til større avløpsrør og stikkledninger. Vi jobber oss effektivt igjennom rørene og sørger for at avløpet løper som normalt.

 

Vedlikeholdsspyling

Vedlikeholdsspyling av rør og avløp. Det aller viktigste tiltaket for å unngå dyre lekkasjer og vannskader er godt vedlikehold. Når det kommer til vann og fukt er det grunn til å ta vedlikeholdet på alvor. Problemene blir ikke borte av seg selv, og de blir aldri mindre eller rimeligere ved å vente. Enten det er fett, avleiringer, hår eller røtter som trenger inn i rørene. Det er kun ved vedlikehold og tilsyn at problemene oppdages og utbedres, uten at det koster dyrt.

Klukking i avløpsrør

Avløpsrør har en tendens til å gro igjen mens tiden flyr. Så lenge avløpsvannet forsvinner ned i sluket er det fort gjort å glemme vedlikehold av avløpsrør, men rørene trenger også omsorg. På samme måte som fasade, tak og terrasse. Glemmer du å vedlikeholde avløpsrørene dine vil de mest sannsynligvis tette seg og by på problemer. 

Klukking i rør

Klukking og ulyder fra rør og avløp er et dårlig tegn. Ofte er dette et faresignal på at rørene er i ferd med å tette seg. Mange velger å vente til røret er tilstoppet, men det bør du ikke gjøre. Så lenge avløpet tar unna vann, om så bare litt og litt, så er jobben med å rense og åpne rørene enklere og derfor billigere. I tillegg begrenser du faren for vannskader. Så lenge avløpet tar unna vann har man som regel tid til å planlegge spyling og unngå kostnader ved akutte problemer. Når avløpet er helt tett er det verre. Klukking i rør? Da er det lurt å ta grep før det blir verre. 

Oppdager du at det klukker i avløpsrørene eller fra sluk i boligen? Ring oss og få svar på dine spørsmål. Kanskje kan det løses ved hjelp av noen enkle triks og knep. Kanskje må du ha spylebil. Vi svarer deg mer enn gjerne i begge tilfeller. 

Pris for å spyle tette rør og avløp

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 1 time på stedet. For mer utfyllende informasjon kan du klikke her for å se vår prisliste. 

Prisliste 

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger . Helgheim VVS er en lokal leverandører vi kjenner godt og samarbeider godt med.

Leveringsbetingelser

Klikk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Kontakt oss i dag!

God kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av god service og kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute. Hos Spylevakta møter du flotte medarbeidere med topp moderne utstyr. Vi gir deg riktig hjelp til riktig pris.

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. Vi hjelper deg når du trenger det.
Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår.