Trenger du vedlikehold av rør og avløp? Da kan det være du trenger en spylebil. Hva er en spylebil? Hvorfor man trenger en spylebil? Spylebilen er utstyrt med et moderne høytrykksaggregat og nødvendig spesialutstyr for å holde rør og avløp funksjonelle. Kommer det vann opp av sluket? Det tyder på at avløpsrøret har gått tett. Da trenger du en spylebil. Tett vask? Det kan hende du bør spyle rørene. Tette rør på badet, eller på kjøkkenet, kan føre til lekkasjer og dyre vannskader! Vi anbefaler deg å utføre regelmessig tilsyn/vedlikehold.

En spylebil er det motsatte av en tradisjonell sugebil som ved hjelp av vakuum suger avløpsvann o.l. En spylebil har innebygd en kraftig høytrykkspyler med påmonterte tromler, spyleslanger, lenser og spesialdyser. Det hele styres med fjernkontroll, mens slange og dyse styres manuelt. Vannet hentes fra vanntanker bygget inn i bilens varerom. For å åpne avløpet fører vi spyleslange med spesialdyse inn i avløpet og starter arbeidet. Dysene er utformet for effektiv rens av rør og fjerning av blokkasje/tilstoppelser.

vedlikehold og spyling av rør

Rørspyling med spylebil

Når avløp og rør tetter seg er alternativene få. Man kan forsøke å åpne avløp og rør med tradisjonell stakefjær, klosettpumpe eller avløpsåpner. Hvis dette ikke fungerer er rørspyling og spylebil neste alternativ. Riktig utstyr er viktig for effektiv og skånsom spyling av rør. I noen tilfeller bruker vi også spesialdyser som i tillegg til å spyle vann skjærer eller sliper rørene. Dette er nødvendig hvis du for eksempel har røtter som trenger inn i avløpsrørene eller hvis det er nødvendig og fjerne rust i rørene.

Tette rør bad

Tette rør bad. En søkefrase som leder mange til våre nettsider. Tette rør på badet kan forekomme. Årsakene kan være mange. Det kan være barneklær i som tar med seg sand inn i klesvasken. Det kan være gamle rør og litt mye toalettpapir. Kanskje mangler du en wc-kloss, eller har noen sendt lekebilen ned i rørene? Når du får tette rør på badet så er mulighetene mange.

Vi kan tette rør på bad

Vi åpner tette rør på bad, tette toaletter og tette sluk hver eneste dag. Spylevakta er din spesialist på spyling av rør. Enten de er tette, gamle eller bare trenger en sjekk. Har du tette rør på badet så står vi klare til å hjelpe deg. Også om du trenger akutt hjelp. Vi har døgnåpen telefon og stiller på kort varsel.

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Vann kommer opp av sluk

Det er en guffen overraskelse. Plutselig strømmer avløpsvannet opp av sluket. Når det kommer vann opp av sluk i kjeller er det viktig å være rask. Vannskader, spesielt når det er snakk om avløpsvann, kan bli dyrt. Spylevakta stiller på kort varsel og hjelper deg når avløpsvannet kommer opp av sluket.

Tett sluk bad

Det kan være mange grunner til tett sluk på badet. Hår fra dusjen, avleiringer og fett. Vi anbefaler alle å skylle avløpet med glovarmt vann ved jevne mellomrom. Det kan være et effektivt tiltak for å motvirke tette sluk og avløp. Vedlikehold av rør og avløp kan være vrient, men i de fleste tilfeller handler det om riktig bruk og noen enkle forebyggende tiltak. Hvis dette ikke er nok for å fjerne fett og avleiringer kan du ringe spylevakta for en vedlikeholdsspyling av dine rør. Vannet renner ikke ned i vasken? Da er avløpet tett. Ring 92 11 00 59 for å avtale spyling av dine rør og avløp.

Vannet renner ikke ned i vasken

Dette er en vanlig henvendelse Spylevakta.no får. «Vannet renner ikke ned i vasken». «Hva nå?». Har du forsøkt med avløpsåpner og/eller stakefjær uten hell? Tett vask? Da er det på tide å ringe Spylevakta. Vi spyler og renser avløpsrør, sluk og vask så du kan bruke boligen som normalt.

Vannet renner sakte ned i vasken

Det kan være mange grunner til at avløpsvannet løper tregt. Enten det er under dusjen eller på kjøkkenet. Tette rør på badet eller tett vask? Fortvil ikke. Spylevakta har utstyr til spyling av alt fra tynne avløpsrør under vasken til større avløpsrør og stikkledninger. Vi jobber oss effektivt igjennom rørene og sørger for at avløpet løper som normalt. Ønsker du å være føre var så du slipper dårlig tid og akutte problemer? Vi hjelper deg med vedlikehold av dine rør og avløp.

Vedlikeholdsspyling

Vedlikeholdsspyling av rør og avløp. Det aller viktigste tiltaket for å unngå dyre lekkasjer og vannskader er godt vedlikehold. Når det kommer til vann og fukt er det grunn til å ta vedlikeholdet på alvor. Problemene blir ikke borte av seg selv, og de blir aldri mindre eller rimeligere ved å vente. Enten det er fett, avleiringer, hår eller røtter som trenger inn i rørene. Det er kun ved vedlikehold og tilsyn at problemene oppdages og utbedres, uten at det koster dyrt.

Har du tett avløp? Send oss en henvendelse!

Kontakt oss for å avtale spyling

Spylebil pickup kombibil

Pris for å åpne tett avløp

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Enten det er tett do eller tette rør som skal åpnes. Minstepris er 3800kr inkl MVA. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 1 timer. Vi tar kun betalt for tiden vi er hos deg.

Prisliste spylebil

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Klikk her for å se vår prisliste.

Tett rør under vask på badet

Har du tett rør under vask på bad? Ikke fortvil. I de alle fleste tilfeller er dette noe du kan ordne selv. Det aller første du burde gjøre om du tror det er tett rør under vasken er å rense vannlåsen. Det skal være en vannlås under vasken din. Denne kan du skru opp, rengjøre og tømme, for så å skru på igjen. Hvis dette ikke virker, men vannet renner sakte ned kan du forsøke både med varmt vann eller med avløpsåpner. Er rørene under vasken fortsatt dette? Ring oss. Vi stiller på kort varsel og åpner dine rør.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett, eller skadet avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS og andre lokale rørleggere. Her blir Spylevakta og spylevakta sine kunder prioritert og du får nødvendig hjelp på kort varsel. Det er en stor trygghet for deg som kunde.

Leveringsbetingelser

Trykk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser og vilkår. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Spylevakta på jobb

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!