Har du tett avløp? Vi kan hjelpe deg!

De aller fleste som opplever tett avløp er bekymret for konsekvensene og ønsker svar på spørsmål. Det er gratis å ringe oss og vi svarer deg mer enn gjerne. La oss hjelpe deg.

Tett avløp er et kjedelig problem med potensielt store konsekvenser. Vær tidlig ute med spyling for å unngå dyre lekkasjer og vannskader. Vi stiller på kort varsel med riktig utstyr, så du kan sove godt om natten.

Opplever du at avløpsvannet løper tregere enn vanlig anbefaler vi deg å være tidlig ute. Ingen liker når det kommer kloakk opp av sluket. Vi spyler dine rør fri for skitt og smuss så avløpet fungerer som normalt. Når uhellet er et faktum stiller vi på kort varsel.

Døgnåpen vakttelefon
Tett avløp kan forekomme når som helst. Vi åpner vi dine avløpsrør rimelig og effektivt!

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Hvordan åpner vi tett avløp?

Våre spylebiler er moderne utstyrt med kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste tilgangspunkt med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at avløpet fungerer som normalt.

Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. Etter utført inspeksjon får du oversendt kopi av video og detaljert rapport.

Våre spylebiler er spesialtilpasset tett avløp i hus og hjem. Dette sparer gårdsplass og bolig for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Riktig tilpasset utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere kostnader.

God kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av god service og kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute. Hos Spylevakta møter du flotte medarbeidere med topp moderne utstyr. Vi gir deg riktig hjelp til riktig pris.

Tett toalett - tett avløp
tette rør og avløp
Tett avløp
Tett avløpsrør

Ta kontakt for å avtale spyling av tett avløp

Pris for å spyle tett avløp

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 1 time på stedet. For mer utfyllende informasjon kan du klikke her for å se vår prisliste. 

Prisliste ved tett avløp

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger . Helgheim VVS er en lokal leverandører vi kjenner godt og samarbeider godt med.

Leveringsbetingelser

Klikk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Spylebil pickup kombibil

Ring oss!

Trenger du spylebil eller lurer du på noe?

Holler Box