Har du tett avløp? Vi kan hjelpe deg!

De aller fleste som opplever tett avløp er bekymret for konsekvensene og ønsker svar på spørsmål. Det er gratis å ringe oss og vi svarer deg mer enn gjerne. La oss hjelpe deg.

Tett avløp er et kjedelig problem med potensielt store konsekvenser. Vær tidlig ute med spyling for å unngå dyre lekkasjer og vannskader. Vi stiller på kort varsel med riktig utstyr, så du kan sove godt om natten.

Opplever du at avløpsvannet løper tregere enn vanlig anbefaler vi deg å være tidlig ute. Ingen liker når det kommer kloakk opp av sluket. Vi spyler dine rør fri for skitt og smuss så avløpet fungerer som normalt. Når uhellet er et faktum stiller vi på kort varsel.

Døgnåpen vakttelefon

Tett avløp kan forekomme når som helst. Vi åpner vi dine avløpsrør rimelig og effektivt!

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Hvordan åpner vi tett avløpsrør?

Våre spylebiler er moderne utstyrt med kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for å åpne tette avløpsrør. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste tilgangspunkt med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at avløpet fungerer som normalt. Lurer du på hvordan åpne tett toalett selv? 

Rørinspeksjon tett avløp

Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. Etter utført inspeksjon får du oversendt kopi av video og detaljert rapport.

Våre spylebiler er spesialtilpasset tett avløp i hus og hjem. Dette sparer gårdsplass og bolig for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Riktig tilpasset utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere kostnader.

God kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av god service og kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute. Hos Spylevakta møter du flotte medarbeidere med topp moderne utstyr. Vi gir deg riktig hjelp til riktig pris.

sugebil for tette avløpsrør
tette rør og avløp
Spylebil for spyling tette rør og avløp
Rørinspeksjon av tett avløp

Ta kontakt for å avtale spyling av tett avløp

Spylebil pickup kombibil

Fornøyde kunder med tett avløp

Vi utfører spyle-tjenester, men lever av gode kundeopplevelser. Vår ambisjon er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje. Denne ambisjonen former alt vi gjør og hvordan vi jobber. Derfor er Spylevakta ditt førstevalg når uhellet oppstår.

Hvor mye koster spylebil for tett avløpsrør?

Våre spylebiler utfører de aller fleste oppdrag innenfor vår minstepris. Minstepris er 3 800 kr inklusiv MVA og inkluderer inntil 1 time arbeid på stedet. Vi tar kun betalt for tiden vi er hos deg. Ingen påfunn, dyre tillegg eller skumle vilkår.

5,0 29 reviews

  • Knut Klose ★★★★★ for 6 måneder siden
    Tette avløp på kjøkken og bad var fikset på en time. De rettet opp feil i røropplegget som jeg aldri hadde oppdaget selv, og som bidro til resultatet. Veldig fornøyd.
  • N O Lund ★★★★★ for 9 måneder siden
    Flink kar som kom og fikset tett avløpsledning. På Risløkka Trafikkstasjon. Hilsen Nils Statsbygg
  • Ottar Grindheim ★★★★★ for 10 måneder siden
    Spylevakta var på plass raskt, knappe to timer etter jeg ringte, fikk ordnet problemet og var hyggelige og ordentlige, anbefales👍

Spyling av avløpsrør pris

De aller fleste er interessert i hvor mye det koster å få spylt rørene. Enten det er tette kloakkrør eller man ønsker vedlikeholdsspyling for å unngå problemer. Det er slik at ingen avløpsrør er like. Så det er utfordrende å gi en pris på forhånd. Er du usikker på pris i ditt tilfelle så må du gjerne ringe oss og spørre. Vi svarer deg mer enn gjerne og det er helt uforpliktende å ringe oss.

Minstepris for tett avløp er 3 800 kr inklusiv MVA

Vi tar bare betalt for tiden vi er hos deg. Når du ringer oss trenger du ikke bekymre deg for ukjente tillegg eller gebyrer. Vi har gjort det enkelt å bestille spylebil. Vår minstepris inkluderer inntil 1 time arbeid hos deg. Om vi kjører langt eller kort, eller havner i kø, er ikke din bekymring.

Vi åpner de aller fleste tette avløpsrør innenfor vår minstepris. Dette gjelder om det er tett toalett, eller tett sluk. Vi kan selvsagt ikke garantere noe før vi har begynt arbeidet, men vi strekker oss langt for å være ditt foretrukne valg når uhellet oppstår.

Pris for å åpne tett avløp

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 1 time på stedet. For mer utfyllende informasjon kan du klikke her for å se vår prisliste. 

Prisliste ved tette avløpsrør

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS og andre dyktige rørleggere.

Leveringsbetingelser

Klikk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Tette kloakkrør