Rørinspeksjon av alle type rør

Problemer med rørene? Trenger du dokumentasjon til forsikringsselskapet? Med rørinspeksjon får du full oversikt over skader, feil og mangler.

Bestill rørinspeksjon via skjema eller ring vår døgnåpne kundeservice.

4,9 79 anmeldelser

Over 3000 utførte oppdrag SISTE 2 ÅR

Kort ventetid og rask hjelp

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. Med døgnåpen kundeservice hjelper vi deg når du trenger det.

Best på pris

Rørinspeksjon fra 4 875 kr inkl. MVA. Dette inkluderer inntil 1 time hos kunde. Du betaler kun for tiden vi er hos deg. Ingen skjulte tillegg.

De mest fornøyde kundene

Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje. Dette målet former alt vi gjør. Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser.

Inspeksjon med kamera

Få full oversikt!

Rørinspeksjon med kamera er den mest effektive måten å undersøke rørsystemer på. Med et spesialutviklet kamera filmer og fotograferer vi innsiden av alle typer rør.

Vi kan også merke opp hvor rørene går eller hvor eventuelle skader befinner seg. Etter utført rørinspeksjon får du tilsendt video, bilder og rapport over eventuelle funn.

Er du usikker på hva du trenger? Ring oss. Vi svarer deg mer enn gjerne!

OM OSS

Vi utfører rørinspeksjon på hele Østlandet

Spylevakta har hovedkontor i Øvre Eiker, i tillegg til avdeling i Drøbak. Vi dekker områdene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

Book rørinspeksjon frem i tid eller få umiddelbar hjelp.

Våre spesialister løser problemet.

Best på kundeservice.

Over 3000 vellykkede oppdrag siste 2 år.

Usikker på om du trenger hjelp? Få en uforpliktende vurdering på telefon.

Kart over Spylevaktas dekningsområde
* Dekningsområde

BESTILLING

Få hjelp når det passer – bestill frem i tid

Fyll ut skjemaet for å avtale rørinspeksjon frem i tid.

"*" obligatorisk felt

1Dato og booking
2Kontaktinformasjon

DD slash MM slash YYYY

Kostnadsfri e-faktura.

Få hjelp i dag, betal om 10 dager.

Fornøyde kunder.

Kort ventetid og raske svar.

Anmeldelser

Fornøyde kunder

Vi utfører rørinspeksjon, men vi lever av fornøyde kunder. Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje. Denne ambisjonen former alt vi gjør og hvordan vi jobber. Spylevakta skal være ditt førstevalg når uhellet oppstår.

4,9 79 anmeldelser

Nødhjelp

Mistenker du at avløpet er tett? Stans all bruk av vann i boligen! Sørg for at vaskemaskin, oppvaskmaskin og andre apparater som bruker vann er slått av. Er du usikker på om du kan bruke avløpet? Ring oss. Vi svarer deg med gode råd.

De vanligste årsakene til tette rør er fettrester fra matlaging og oppvask, løse pakninger, rørbrudd og fysiske skader på rørene, svanker, rust i eldre stålrør, lekebiler, kluter, servietter, bleier, wc-blokk og andre fremmedlegemer.

Når vi spyler rør så jobber vi i blinde. Vi kan ikke vite med sikkerhet hva problemet er. For å se hva som er feil eller om det er skader på rørene må man utføre en rørinspeksjon. Rørinspeksjon med kamera gir deg full oversikt over årsaken til dine problemer.

OM OSS

Vanlige spørsmål

Hvordan bestille rørinspeksjon?

Bestilling gjør du via vår døgnåpne telefon eller via vårt kontaktskjema. Vi møter til avtalt tidspunkt og utfører rørinspeksjon som avtalt. Når vi er ferdig får du tilsendt digital rapport sammen med faktura. Det er helt uforpliktende å ringe oss og du kan avtale rørinspeksjon frem i tid.

Hva er rørinspeksjon?

Alle våre spylebiler er utstyrt med kamera og utstyr for detaljert rørinspeksjon. Da fører vi spesialutviklet kamera igjennom rørsystemene og filmer innsiden av rørene. Video og eventuelle funn lagres i en digital rapport som du mottar etter endt inspeksjon.

Hvor mye koster det?

Rørinspeksjon koster fra 4 875 kr inkl. MVA. Dette er minstepris og inkluderer utstyr, operatør og arbeid i inntil 1 time på avtalt sted. Rørinspeksjon tar normalt fra 30 minutter til 2 timer, men de fleste rørinspeksjoner blir utført innenfor 1 time.

Dekker forsikringen rørinspeksjon?

Det kommer an på forsikringsavtalen din. I noen tilfeller er det også avhengig av alder på rør og/eller årsaken til problemet. Rørinspeksjon er ofte nødvendig dokumentasjon for å få dekket utbedring av dine avløpsrør. Husk å sjekke forsikringsavtalen din.

PRIS

Prisliste

Rørinspeksjon i private boliger utføres i de fleste tilfeller innenfor vår minstepris. Minstepris er 4 875 kr inklusiv MVA og inkluderer inntil 1 time arbeid hos kunde. Du betaler kun for tiden vi er hos deg.

Tjeneste

Pris inkl. mva.

Rørinspeksjon/TV-kontroll

Per stk

Minstepris, inntil 1 time på stedet

4 875,-

Timepris

Per time

Påløpt tid utover 1. time

1 950,-

Overtid, kveld og helg*

Per time

Arbeid utenfor ordinær arbeidstid påløper overtidstillegg etter medgått tid.

980,-

Utrykning, kveld og helg*

Per stk

Spylebil som tilkalles utenfor ordinær arbeidstid påløper tillegg for utrykning.

2.690,-

* Ordinær arbeidstid er mandag til fredag 08:00 – 16:00, men vi er tilgjengelig og på vakt 24 timer i døgnet.

Over 3000 vellykkede oppdrag siste 2 år

Vi har utført over 3 000 vellykkede oppdrag de siste 2 årene. Vi har dyktige operatører, bransjeledende utstyr og erfaringen som skal til, men du trenger ikke ta oss på ordet. Vårt store mål er å ha bransjens mest fornøyde kunder. Er du i tvil? Se hva våre kunder sier om oss!

Døgnåpent: 92 11 00 59

Kostnadsfri e-faktura

Fornøyde kunder

Best på kundeservice

Kort ventetid og rask hjelp

Over 3000 vellykkede oppdrag siste 2 år

Kortere ventetid og rask hjelp

Vår unike bilpark og driftsmodell er skreddersydd for å levere spyletjenester til deg raskere, enklere og bedre.