HjemKontakt oss

I Spylevakta er vi opptatt av god service og kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute. Hos Spylevakta møter du flotte medarbeidere med topp moderne utstyr. Vi gir deg riktig hjelp til riktig pris.

Kontaktpersoner

Ruben-spylevakta

Ruben Johansen

Daglig leder
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skjermbilde-2020-12-sihouette16-kl.-16.22.29-e1608576337405.jpg

Henning Helgheim

Rørinspeksjon
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skjermbilde-2020-12-sihouette16-kl.-16.22.29-e1608576337405.jpg

Robert Johansen

Spylebiloperatør

Send oss din henvendelse eller ring i dag!

Her kan du skrive melding til oss eller bestille spylebil. For akutt hjelp ring 92 11 00 59.

Spylevakta AS er leverandør av spyletjenester til privat og bedriftsmarkedet

Vi dekker områdene Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark.

E-post: post@spylevakta.no

Telefon: 92 11 00 59

Org.nr.: 920 223 826 MVA

Har du problemer med avløpet kan du ringe Spylevakta på 92 11 00 59, eller sende oss en henvendelse i kontaktskjemaet under.

Spylevakta benytter varebiler spesialtilpasset høytrykkspyling av rør. Et miljøvennlig alternativ til de tradisjonelle tunge spyle/sugebilene. Spylevakta har åpen prisliste og tydelige leveringsvilkår på nett.

Pris for å spyle tett avløp

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 1 time på stedet.

Prisliste ved tett avløp

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger . Helgheim VVS er en lokal leverandører vi kjenner godt og samarbeider godt med.

Leveringsbetingelser

Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Les våre leveringsbetingelser