Tett do? Tett toalett?

Har du tett do? Eller tett toalett? Vi kan hjelpe deg!

De aller fleste som opplever tett avløp har dårlig tid og ønsker en rask og enkel løsning på problemet. Tett toalett er vanskelig å planlegge og umulig å leve med. VI trenger avløp og vi trenger avløp som fungerer. Derfor stiller Spylevakta på kort varsel, med spesialtilpasset utstyr for oppgaven. Vi jobber for at tett do skal bli et så lite problem som mulig.

Tett avløp er et kjedelig problem med potensielt store konsekvenser. Vær raskt med å stenge all bruk av vann i boligen. Vær tidlig ute med spyling for å unngå dyre lekkasjer og vannskader. Vi stiller på kort varsel med riktig utstyr, så du kan sove godt om natten. Opplever du at avløpsvannet løper tregere enn vanlig anbefaler vi deg å være tidlig ute. Ingen liker når det kommer kloakk opp av sluket. Vi spyler dine rør fri for skitt og smuss så avløpet fungerer som normalt. Når uhellet er et faktum stiller vi på kort varsel.

Tette avløp kan forekomme når som helst. Vi åpner vi dine rør rimelig og effektivt. 

Tett toalett

Har du tett avløp? Send oss din henvendelse!

Tett toalett

Hvordan åpner vi tett do?

Våre spylebiler er moderne utstyrt med kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste tilgangspunkt med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at toalettet fungerer som normalt igjen.

Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. Etter utført inspeksjon får du oversendt kopi av video og detaljert rapport.

Våre spylebiler er spesialtilpasset tett avløp i hus og hjem. Dette sparer gårdsplass og bolig for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Riktig tilpasset utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere kostnader.

Ta kontakt for å avtale spyling av dine avløp!

Spyle tett avløp mjøndalen - tett do

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Tett do og tett kloakk

Vi lar oss ikke skremme. Om det er aldri så ille. Vi stiller opp, ordner opp og sørger for at dine avløp fungerer som normalt igjen. Vi åpner tette toaletter hver eneste dag. Vi kjører land og strand for å hjelpe uheldige kunder med tett do, tette rør eller problemer med kloakk generelt.

Tett do er ingenting å skamme seg over. Tett do kan skje oss alle. Det passer aldri og er umulig å planlegge. Derfor jobber vi i Spylevakta for å gjøre problemet så lite som mulig. Skulle det utrolige skje er vi bare en telefonsamtale unna. Vi har døgnåpen vakttelefon og stiller alle dager i året.

Tett do - tett kloakk

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!