Tett do? Tett toalett?

Har du tett do? Eller tett toalett? Ring oss på tlf 92 11 00 59 så hjelper vi deg.

De aller fleste som opplever tett avløp har dårlig tid og ønsker en rask og enkel løsning på problemet. Tett toalett er vanskelig å planlegge og umulig å leve med. Vi trenger avløp og vi trenger avløp som fungerer. Derfor stiller Spylevakta på kort varsel, med utstyr tilpasset oppgaven. Vi jobber for at tett do skal bli et så lite problem som mulig.

OBS. Når toalettet går tett: Vær rask med å stanse all bruk av vann i boligen. Inkludert vaskemaskiner og lignende. Når toalettet går tett kan dette være et tegn på problemer lenger ned i avløpet. I så fall er det viktig at du ikke tilfører mer vann. Med å tilføre vann i avløpsrørene risikerer du at avløpsvann og kloakk kommer opp av avløpsrørene/sluk andre steder i boligen.

Tett do kan forekomme når som helst. Vi åpner tett toalett rimelig og effektivt døgnet rundt! 

Har du tett do? Send oss en henvendelse!

Spylevakta med spylebil for tette rør

Hvordan åpner vi tett do?

Våre spylebiler er utstyrt med kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Via egnet tilgangspunkt til avløpet, spyler vi rørene rene og sørger for at toalettet fungerer som normalt igjen. I noen tilfeller kan det være mer komplisert enn så, men fortvil ikke. Vi har kompetente operatører som har sett og løst det meste.

Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da får du selv se om noe er galt med rørene. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. Etter utført inspeksjon får du oversendt kopi av video og detaljert rapport.

Tett kloakk? Vi har spylebiler tilpasset private hus og hjem. Dette sparer gårdsplass og bolig for unødig slitasje, merker og skader. Riktig utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere kostnader. Hvordan åpne tett toalett selv?

Ta kontakt for å avtale spyling av dine avløp!

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Tett do og tett kloakk

Vi åpner tett do hver eneste dag. Om det er aldri så ille. Vi lar oss ikke skremme! Spylevakta stiller opp, ordner opp og sørger for at ditt toalett fungerer som normalt igjen. Vi er på veien døgnet rundt for å hjelpe uheldige kunder med tett do, tette rør eller problemer med tett kloakk og avløp.

Tett do er ingenting å skamme seg over. Tett do kan skje oss alle. Det passer aldri og er umulig å planlegge. Spylevakta jobber for å gjøre problemet «tett do» så lite som mulig. Skulle det utrolige skje er vi bare en telefonsamtale unna. Vi har døgnåpen vakttelefon og stiller alle dager i året.

Pris åpne tett do

Det er vanskelig for oss å spekulere i hva som er galt med ditt toalett og pris åpne tett do på forhånd. Det vi kan si er at vi hjelper de aller fleste av våre kunder innenfor vår minstepris. Vår minstepris er 3800 kr inkl. MVA. Det inkluderer spyling av dine rør og arbeid på stedet i inntil 1 time. Vi tar kun betalt for tiden vi er hos deg. Du trenger ikke bekymre deg for kjøretillegg, miljøgebyrer eller andre skjulte kostnader.

Her kan du se hele vår prisliste. Vi har alltid faste lave forutsigbare priser og forståelige vilkår.

Tett toalett - tett avløp
Spyle tett avløp mjøndalen - tett do
Tett toalett

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. Vi hjelper deg når du trenger det.
Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Spylevakta har åpen prisliste og tydelige vilkår.

Tips for å åpne tett do

Er toalettet helt eller delvis tett? Hvordan åpne tett do? Det finnes løsninger du kan prøve selv. Det kan være mye penger spart. Merk at disse triksene fungerer bare hvis det er selve doen som er tett. Du kan åpne en tett do, men om problemet befinner seg lengre inn i avløpsrørene er det vrient, om ikke umulig, å løse problemet med disse triksene.

4 måter å åpne tett do på:

1. Det første og enkleste du kan gjøre.

Dette må du bare gjøre hvis toalettet ikke er helt tett og vannet trekker sakte ned igjen. Hvis vannet i toalettet går sakte tilbake kan du forsøke å trekke ned igjen. Når vannet har trukket ned igjen, kan du trekke ned igjen. Hvis du er heldig er dette nok til å løsne proppen som tetter doen. Husk å vente til vannet har trukket ned igjen, så det ikke renner over. Hvis vannet stopper må du slutte å trekke ned. Hvis ikke kan du få vann fra doen utover gulvet.

2. Neste triks..

Hvis du har trukket ned i toalettet mange ganger uten hell kan du forsøke å gi vannet mer fart. Fyll en stor bøtte med vann, stå på en stol, hold bøtten høyt over doen og slipp vannet ned i toalettet. 10 liter vann i fritt fall skaper et stort trykk i toalettet som kan løsne proppen. Her gjelder det samme. Om vannet trekker sakte tilbake kan du forsøke igjen. Ofte krever det noen forsøk å åpne en tett do.

3. Skape trykk i doen?

Hvis dette ikke virker, eller doen er helt tett, så kan du prøve å skape trykk selv. En avløpspumpe/klosettpumpe kan gjøre susen. Dytt sugekoppen på pumpen ned i toalettet og forsøk å tett hullet med sugekoppen. Pump frem og tilbake for å skape bevegelser i vannet. Når du trykker på vannet i rørene kan du få løsnet proppen som tetter doen. Husk at det skal være godt med vann i doen når du bruker pumpen.

4. Bruke hendene

I noen tilfeller sitter problemet så nære at man kan forsøke å løse det med hendene. Lange hansker og litt innsats kan løse problemet. Klarer du å få tak i det som stenger avløpet kan du dra det ut og løse problemet på den måten. Vipps så har du åpnet doen.

Her kan du lese mer om  Hvordan åpne tett toalett? 

klosettpumpe tett do

Får du ikke åpnet doen? Eller tetter doen seg på nytt? Vi hjelper deg!

Over 3000 utførte oppdrag siste 2 år

Vi har lang erfaring med å åpne tett do. For oss er dette en dagligdags begivenhet. Selvom ingen avløpssystemer er like, og alle boliger har sin egen unike vri, så finner våre kompetente operatører gode løsninger på problemet.

Tett do
spylebil for tett do
Spesialist på rørspyling

Spylevakta dekker omtrent hele det sentrale Østlandet. Med utgangspunkt på hver side av hovedstaden dekker vi både vest og øst for Oslo like raskt som hovedstaden selv. Fra Larvik til Fredrikstad. Vi stiller når du trenger det som mest.

Unik bil og utstyrspark

Spylevakta har en unik bil og utstyrspark spesielt tilpasset våre arbeidsoppgaver. Vi er spesialisten du trenger når rørene tetter seg hjemme. Vår unike tilnærming gjør at vi kan tilby deg tjenester til forutsigbare og konkurransedyktige priser.

Spylebiler tett do