Tett do? Tett toalett?

Har du tett do? Eller tett toalett? Ring oss på tlf 92 11 00 59 så hjelper vi deg.

De aller fleste som opplever tett avløp har dårlig tid og ønsker en rask og enkel løsning på problemet. Tett toalett er vanskelig å planlegge og umulig å leve med. Vi trenger avløp og vi trenger avløp som fungerer. Derfor stiller Spylevakta på kort varsel, med spesialtilpasset utstyr for oppgaven. Vi jobber for at tett do skal bli et så lite problem som mulig.

Når toalettet går tett: Vær rask med å stanse all bruk av vann i boligen. Når toalettet går tett kan dette være et tegn på problemer lenger ned i avløpet. I så fall er det viktig at du ikke tilfører mer vann.

Tett do kan forekomme når som helst. Vi åpner tett toalett rimelig og effektivt døgnet rundt! 

Har du tett avløp? Send oss din henvendelse!

Spylevakta med spylebil for tette rør

Hvordan åpner vi tett do?

Våre spylebiler er utstyrt med kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Via egnet tilgangspunkt til avløpet, spyler vi rørene rene og sørger for at toalettet fungerer som normalt igjen. I noen tilfeller kan det være mer komplisert enn så, men fortvil ikke. Vi har kompetente operatører som har sett og løst det meste.

Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da får du selv se om noe er galt med rørene. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. Etter utført inspeksjon får du oversendt kopi av video og detaljert rapport.

Vi har spylebiler tilpasset private hus og hjem. Dette sparer gårdsplass og bolig for unødig slitasje, merker og skader. Riktig utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere kostnader.

Ta kontakt for å avtale spyling av dine avløp!

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Tett do og tett kloakk

Vi åpner tette toaletter hver eneste dag. Om det er aldri så ille. Vi lar oss ikke skremme! Spylevakta stiller opp, ordner opp og sørger for at ditt toalett fungerer som normalt igjen. Vi kjører land og strand for å hjelpe uheldige kunder med tett do, tette rør eller problemer med kloakk og avløp.

Tett do er ingenting å skamme seg over. Tett do kan skje oss alle. Det passer aldri og er umulig å planlegge. Spylevakta jobber for å gjøre problemet «tett do» så lite som mulig. Skulle det utrolige skje er vi bare en telefonsamtale unna. Vi har døgnåpen vakttelefon og stiller alle dager i året.

Tett toalett - tett avløp
Spyle tett avløp mjøndalen - tett do
Tett toalett

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!

Ring oss!

Trenger du spylebil eller lurer du på noe?

Holler Box