NBBO Medlemsfordel

Som medlem i Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO) får du ikke bare forkjøpsrett på boliger og rabatt hos Spylevakta. Du får også utallige andre medlemsfordeler og gode tilbud fra seriøse aktører i ditt område. Klikk her for å bli medlem i dag!

NBBO har bygget og forvaltet boliger i over 70 år. NBBO som ble stiftet i 1946 har i dag Buskeruds største kompetansemiljø for boligselskap. Som medlem du forkjøpsrett på boliger, bygger ansiennitet, utallige medlemsfordeler og tilbud. Det er mange gode grunner til å være medlem av NBBO og det er gode grunner til å starte medlemskapet så tidlig som mulig. Klikk her for å se alle medlemsfordelene!

Har du behov for spyling eller vedlikehold av avløpene dine anbefaler vi at du melder deg inn i NBBO. Du sparer 20% på alle tjenester levert av Spylevakta. I tillegg får du mange andre spennende medlemsfordeler.

NBBO Medlemsfordel. Få 20% rabatt på alle tjenester levert av Spylevakta.
Alt du trenger å gjøre er å oppgi medlemskap ved bestilling. 

 
 
 

NBBO Medlemsfordel

Våre tjenester

Høytrykkspyling av tette rør

Rørinspeksjon m/kamera av rør og avløp

Slamsuging og fjerning av vann, kloakk, slam v/lekkasje

Høytrykkspyling av fasade og tak

Har du tett avløp, ønsker du å tømme septik på hytta eller båten? Eller ønsker du tv-inspeksjon av rørene? Vi stiller til avtalt tid og utfører avtalt arbeid til riktig pris.

 
 

Husk at som medlem av NBBO får du 20% rabatt på alle våre tjenester! Alt du trenger gjøre er å oppgi at du er medlem ved bestilling.