Om oss

I Spylevakta er vi opptatt av god kundeservice. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute.

Spylevakta hjelper bedrifter, privatpersoner og borettslag med tette avløp, rørinspeksjon og slamsuging. Vår spesialkompetanse er eneboliger, leiligheter og mindre næringslokaler. Vi spyler og inspiserer avløpsrør, toaletter, taksluk, nedløp, dreneringsrør og tømmer sandfang.

Spylevakta kjører kun moderne spylebiler tilpasset avløpsproblemer i boligbebyggelse. Vi kommer inn i parkeringskjellere, små gater og trange parkeringsplasser. Vi arbeider effektivt i borettslag og sameier, samtidig som vi påfører minimal slitasje på gårdsplass og eiendom.

Vår spesielle bilpark er et miljøvennlig alternativ til de store industrielle aktørene. Vi oppnår kortere responstid, bedre priser og mindre slitasje på eiendom og hjem. Spylevakta har kontor i Vestfossen, Øvre Eiker. Bilene våre dekker områdene i mellom Notodden og Oslo, Hønefoss til Larvik. Vi strekker oss langt for å være tilgjengelig når du trenger det. Hos oss kan du bestille vedlikeholdsspyling frem i tid eller ringe vår vakttelefon for umiddelbar hjelp. Ønsker du å vite mer om oss i Spylevakta er det naturligvis bare å ta kontakt!

Ta kontakt med oss!

En god kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av god service. Du skal få en god kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta ønsker å være ditt førstevalg når uhellet oppstår. Hos oss møter du flotte og kompetente medarbeidere med moderne utstyr.

google kundeanmeldelser

Våre medarbeidere

Ruben-spylevakta

Ruben Johansen

Daglig leder
Henning-spylevakta

Henning Helgheim

Rørinspeksjon
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skjermbilde-2020-12-sihouette16-kl.-16.22.29-e1608576337405.jpg

Robert Johansen

Spylebiloperatør

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har vi åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe må du bare ta kontakt!

Vi er tilgjengelig når du trenger det!

Ruben Johansen

Daglig leder
Spylevakta på jobb