HjemOm oss

Om oss

I Spylevakta er vi opptatt av god kundeservice. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute.

Spylevakta ble etablert i Desember 2019. Siden den gang har vi hjulpet bedrifter, privatpersoner og borettslag med tette avløp, rørinspeksjon og slamsuging. Vår spesialkompetanse er eneboliger, leiligheter og mindre næringslokaler. Vi spyler og inspiserer avløpsrør, toaletter, taksluk og nedløp, dreneringsrør og tømmer sandfang.

Når man skal arbeide med eneboliger, leiligheter og mindre næringslokaler er det en stor fordel å ha spylebiler spesialtilpasset dette. Derfor kjører vi kun små spyle og sugebiler. Vi kommer inn i parkeringskjellere, små gater og trange parkeringsplasser. Vi arbeider effektivt i borettslag og sameier, samtidig som vi påfører minimal slitasje på gårdsplass og eiendom.

Med en spesialtilpasset bilpark er vi et miljøvennlig alternativ til de store industrielle aktørene. Vi oppnår kortere responstid, bedre priser og mindre slitasje på eiendom og hjem.

Spylevakta har kontor i Vestfossen, Øvre Eiker. Bilene våre dekker områdene i mellom Notodden og Oslo, Hønefoss til Larvik. Vi strekker oss langt for å være tilgjengelig når du trenger det. Hos oss kan du bestille vedlikeholdsspyling frem i tid eller ringe vår vakttelefon for umiddelbar hjelp.

Vi er tilgjengelig når du trenger det!

Ruben Johansen

Daglig leder
Spylevakta på jobb

Våre medarbeidere

Ruben-spylevakta

Ruben Johansen

Daglig leder
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skjermbilde-2020-12-sihouette16-kl.-16.22.29-e1608576337405.jpg

Henning Helgheim

Rørinspeksjon
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2020/12/Skjermbilde-2020-12-sihouette16-kl.-16.22.29-e1608576337405.jpg

Robert Johansen

Spylebiloperatør

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har vi åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe må du bare ta kontakt!
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2020/12/google-anmeldelser.png

God kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av god service og kundeopplevelse. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Spylevakta skal være et trygt alternativ når uhellet først er ute. Hos Spylevakta møter du flotte medarbeidere med topp moderne utstyr. Vi gir deg riktig hjelp til riktig pris.