Om oss

I Spylevakta er vi opptatt av god kundeservice. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Derfor skal Spylevakta være et trygt alternativ når uhellet først er ute.

Spylevakta hjelper bedrifter, privatpersoner og borettslag med tette avløp, rørinspeksjon og slamsuging. Vår spesialkompetanse er eneboliger, leiligheter og mindre næringslokaler. Vi spyler og inspiserer avløpsrør, åpner tette toaletter, tette taksluk, nedløp og drensrør. Trenger du å tømme et sandfang? Da hjelper vi deg med det også.

Spylevakta kjører moderne spylebiler tilpasset avløpsproblemer i boligbebyggelse. Vi kommer for eksempel inn i parkeringskjellere, små gater og trange parkeringsplasser. Derfor jobber vi effektivt i borettslag og sameier, samtidig som vi påfører minimal slitasje på gårdsplass og eiendom. Vi oppnår kortere responstid, bedre priser og mindre slitasje på eiendom og hjem. Dessuten er vår spesielle bilpark er et miljøvennlig alternativ til de store industrielle aktørene.

Spylevakta ble etablert i 2019 og har kontor i Vestfossen, Øvre Eiker. Bilene våre dekker områdene i mellom Notodden og Oslo, Hønefoss til Larvik. Vi strekker oss langt for å være tilgjengelig når du trenger det. Hos oss kan du avtale spylebil frem i tid eller få umiddelbar hjelp. 

Ta kontakt med oss!

En god kundeopplevelse

I Spylevakta er vi opptatt av gode kundeopplevelser. Det er overraskelse nok når kloakken kommer opp av sluket. Hos oss møter du hyggelige og kompetente medarbeidere med moderne utstyr. Vi kan tette avløp og stiller alle dager, hele året. Derfor er Spylevakta ditt førstevalg når uhellet oppstår.

SPYLEVAKTA.NO IconSPYLEVAKTA.NO

Fossgata 82, Vestfossen

5,0 29 reviews

  • Avatar Knut Klose ★★★★★ for 6 måneder siden
    Tette avløp på kjøkken og bad var fikset på en time. De rettet opp feil i røropplegget som jeg aldri hadde oppdaget selv, og som bidro til resultatet. Veldig fornøyd.
  • Avatar N O Lund ★★★★★ for 9 måneder siden
    Flink kar som kom og fikset tett avløpsledning. På Risløkka Trafikkstasjon. Hilsen Nils Statsbygg

Våre medarbeidere

Om-oss-Ruben-spylevakta

Ruben Johansen

Daglig leder
Om-oss-Henning-spylevakta

Henning Helgheim

Rørinspeksjon
https://spylevakta.no/wp-content/uploads/2022/01/Robert-Johansen_edited-square.jpg

Robert Johansen

Spylebiloperatør
Om-oss-bilde

Camilla Friis

Kontorleder

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!

Vi er tilgjengelig når du trenger det!

Ruben Johansen

Daglig leder
Spylevakta på jobb