Tett kloakk

Har du tett kloakk? Vi åpner tette kloakkrør! Stans all bruk av vann i boligen! Tette kloakkrør kan føre til store vannskader og dyre reparasjoner. Hvis du er usikker på hva du skal gjøre så anbefaler vi deg at du kontakter oss!

Vi svarer deg mer enn gjerne, også om du ønsker å løse problemet selv. Det er helt uforpliktende å ringe oss!

Tett kloakk? Ring 92 11 00 59 eller send oss en henvendelse.

Hva er best mot tett kloakk?

Hva er best mot tett kloakk? Her er det vanskelig å fremstå som helt objektiv. Sett i lys av at vi leverer spyletjenester. Likevel så er vi også borti veldig mange problemstillinger med kloakkrør. Vår erfaring er at å bestille spylebil er den enkleste og mest effektive måten å løse problemet på. Spyling av kloakkrørene fjerner også mye mer avfall og gir deg langt renere rør enn man klarer med avløpsåpner og/eller avløpspumpe eller egen stakefjær. Det er ikke slik at det er nødvendig med spylebil hver gang. Gjengrodde sluk og mindre tilstoppelser kan du helt klart ordne opp i selv med riktig verktøy og litt innsats.

Hvorfor bestille spylebil?

En annen fordel med å bestille spylebil er at vi er godt forberedt og har med oss nødvendig utstyr og kunnskap. Av og til er det ikke bare tett, men større problemer som er i ferd med å avdekkes. Vi har med kamera for rørinspeksjon i våre spylebiler slik at du får god dokumentasjon til ditt forsikringsselskap. I de tilfellene det er skade eller feil på avløpsrørene så hjelper vi deg raskt og enkelt.

Hvor mye fall på kloakkrør?

Hvor mye fall skal et kloakkrør ha? Et kloakkrør, eller et avløpsrør, skal ha et fall på minimum 1:60. Det vil si at for hver 60 cm avløpsrøret er langt, så skal det ha et fall på minimum 1 cm. Er kloakkrøret 6 meter langt bør røret ha et fall på 10 cm. Avløpsrør som har for lite fall eller motfall vil skape problemer over tid. Det er viktig at avløpsrørene løper rene og at det ikke ligger igjen avfall som tørker og fester seg. Ved for lite fall eller motfall vil det samle seg avfallsrester som etter hvert vil skape problemer. Dette er et problem vi ser ofte. Både avløpsrør under kjøkkeninnredningen og kloakkrør i bakken kan ha for lite fall. Ønsker du å kontrollere om dine rør har godt nok fall anbefaler vi deg å utføre en rørinspeksjon. Det er en enkel måte å sjekke tilstand og status på dine kloakkrør.

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Kontakt oss for spylebil!

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. Vi hjelper deg når du trenger det!
FORNØYDE KUNDER
Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje!
SPESIALIST PÅ TETTE RØR
Over 2 300 vellykkede oppdrag. Vi ordner opp!
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Spylevakta har åpen prisliste og tydelige vilkår.

Hva koster det å spyle opp tett kloakk?

Hva koster det å spyle opp tett kloakk? Vi åpner tette kloakkrør daglig og hjelper deg raskt og enkelt. Merk at vi ikke vet hva som foregår i dine rør og at vi ikke kan vite hva som er galt eller hvor mye det vil koste på forhånd. I de aller fleste tilfeller så er det ikke alvorlige feil og skader som ligger bak problemene. Det vanligste er at vi spyler over og renser rørene godt og så drar igjen. Dette gjør vi innenfor vår minstepris på 3800 kr inkl. MVA.

Prisliste for spyling av tette kloakkrør

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Spylevakta utfører høytrykkspyling av tette rør og avløp i Lillestrøm og omegn.  Klikk her for å se vår prisliste.

Julen er høytid også for tette kloakkrør

Det er fort gjort å skylle ribbefett, sausrester og lignende ned i vasken, men det må du ikke gjøre. Fettrester er svært ofte synderen som skaper problemer i avløpsrørene. Derfor er julen høytid også for tette kloakkrør. Å skylle det ned i toalettet hjelper ikke. Fettrester blir liggende i rørene og over tid så fanger det nye fettrester. Dette bygger seg opp til et stort problem. Et problem som er vanskelig å få bort. Etter hvert som det fester seg mer rør så blir innsiden av røret mindre og mindre. Dermed vokser problemet fortere og sjansen for at kloakkrørene tetter seg øker.

Tett kloakk i jula er dårlig timing

Tette rør og tett kloakk passer naturligvis aldri godt, men midt i den hektiske julen er veldig dårlig timing. Det er ofte mange personer som skal innom, mye mat som skal lages og spises, mange toalettbesøk og dårlig tid mellom slagene. I tillegg er det gjerne dyrere å gjøre noe med problemet når det er helligdager. Det er altså ikke bare miljøet og rørene du sparer med å være forsiktig med matrestene. Du sparer også penger. Skrap av alle matrester og kast dette i matavfall. Det lønner seg for deg og det lønner seg for miljøet.

Matrester og rotter i kloakkrørene

Kloakkrørene våre er utformet og dimensjonert for å frakte vann, tiss, bæsj og toalettpapir. Alt annet vil føre med seg uheldige konsekvenser. Matrester er kanskje den tingen som skaper mest problemer i kloakken. Fett og matrester er nemlig med på å holde liv i rottene. Lokker du til deg rotter uten å vite om det selv? Desto mer matrester du tilfører avløpsrørene desto mer rotter blir det. Sjansen for at de finner veien til dine rør og ditt hus øker. Fett og matrester er rene festmåltidet for rottene.

Det er ikke bare julematen og ribbefettet som er problemet. Stekepannen, marinader og dressing. Grillsesongen kan by på vel så mange utfordringer for avløpet som julehøytiden. Derfor er det viktig at du er bevisst på hva du skyller ned i vasken eller i do. Du er ansvarlig for dine rør, men vi er også alle sammen om vårt kommunale avløpssystem som tar imot det vi sender videre. Det er derfor viktig både med tanke på miljø, egen økonomi men også kommunens økonomi og tilstand på felles avløpssystem.

Tre tips for å unngå tette kloakkrør

1. Vær bevisst på hva du skyller ned i rørene

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse. Vær bevisst på hva du skyller ned i rørene! Ribbe, pinnekjøtt, grillmarinade, dressinger og alt annet godt. Matrestene våre inneholder mye fett. Ikke bare det som er igjen fra matlagingen men også det som er igjen fra måltidet. Kast matrester i avfallet. Tørk av tallerkner, stekepanner o.l. og kast dette i riktig avfallsbeholder. Dette alene vil redusere sjansen for problemer med avfallet drastisk.

2. Vedlikehold rørene jevnlig

Avløpsrør og kloakkrør gjør en fantastisk jobb, men det er mye. Hver eneste dag. Hår, avfall, kloakk, matrester og fett. Over tid er sjansen stor for at det vil bygge seg opp lag med rester fra alt avfallet. Derfor er det både lurt og økonomisk å gjennomføre vedlikeholdstiltak også for avløpsrørene. Det finnes noen triks du kan gjøre på egenhånd. Som å la varmtvannet stå på i en periode for å skylle rørene renere. Riktig bruk av riktig type avløpsåpner kan også hjelpe. Vil du være trygg på at rørene fungerer som de skal anbefaler vi deg å gjennomføre en vedlikeholdsspyling. Om du ønsker full tilstandsrapport og innsyn i tilstanden på dine kloakkrør kan vi utføre en rørinspeksjon. Ved å ikke foreta seg noen ting risikerer man både fukt og vannskader.

3. Helt tette rør? Ring Spylevakta

Er rørene helt tette? Ring spylevakta for rask og god hjelp. Vi åpner tette kloakk og avløpsrør hver eneste dag. Er du usikker på hva du skal gjøre kan du naturligvis ringe oss. Det er helt uforpliktende og vi svarer deg mer enn gjerne. Vi åpner tette kloakkrør og avløpsrør for 3 800 kr inkl. MVA. Tette kloakkrør kan forårsake dyre vannskader og bør løses på riktig måte av erfarne operatører. Er du usikker anbefaler vi å ringe etter hjelp.

Spylevakta utfører spyling av rør og avløp i Drammen, Hokksund, Mjøndalen, Asker og bærum. Lier? Vi dekker omtrent hele viken fylke og Oslo. Spyling av rør i Sarpsborg og Fredrikstad? Vi stiller opp. Kongsberg eller Vestby og Moss.

I tillegg utfører i rørinspeksjon i Drammen og alle de andre stedene. Som i Kongsberg og resten av det sentrale Østlandet. Vår avdeling i Viken Øst dekker Østsiden, fra Jessheim og ned til Fredrikstad. Hovedkontoret dekker fra Oslo og ned til Tønsberg, inkludert Drammensområdet.