Spylebil for tette rør og avløp

Hva er en spylebil? Hvorfor man trenger en spylebil? Spylebilen består av et høytrykksaggregat og tilhørende nødvendig utstyr for å holde rør og avløp funksjonelle. Vann kommer opp av sluk? Da trenger du en spylebil. Tett vask? Det kan hende du bør spyle rørene. Tette rør på badet, eller på kjøkkenet, kan føre til lekkasjer og dyre vannskader! Vi anbefaler deg å utføre regelmessig tilsyn/vedlikehold.

En spylebil er det motsatte av en tradisjonell sugebil som ved hjelp av vakuum suger avløpsvann o.l. En spylebil har innebygd en kraftig høytrykkspyler med påmonterte tromler, spyleslanger, lenser og spesialdyser. Det hele styres med fjernkontroll, mens slange og dyse styres manuelt. Vannet hentes fra vanntanker bygget inn i bilens varerom. Spesialtilpasset utstyr for å hjelpe deg med tette rør på badet.

Når avløp og rør tetter seg er alternativene få. Man kan forsøke å åpne avløp og rør med tradisjonell stakefjær. Hvis dette ikke fungerer er spyling neste alternativ. Riktig utstyr er viktig for effektiv og skånsom spyling av rør. I noen tilfeller bruker vi også spesialdyser som i tillegg til å spyle vann skjærer eller sliper rørene. Dette er nødvendig hvis du for eksempel har røtter som trenger inn i avløpsrørene eller hvis det er nødvendig og fjerne rust i rørene.

Ranger spylebil pris

Vi har døgnåpen vakttelefon!

Vann kommer opp av sluk

En svært uhyggelig overraskelse. Plutselig strømmer avløpsvannet opp av sluket. Når det kommer vann opp av sluk i kjeller er det viktig å være rask. Vannskader, spesielt når det er snakk om avløpsvann, kan bli dyrt. Spylevakta stiller på kort varsel og hjelper deg når avløpsvannet kommer opp av sluket.

Det kan være mange grunner til tett sluk på badet. Hår fra dusjen, avleiringer og fett. Vi anbefaler alle å skylle avløpet med glovarmt vann ved jevne mellomrom. Det kan være et effektivt tiltak for å motvirke tette sluk og avløp. Hvis dette ikke er nok for å fjerne fett og avleiringer kan du ringe spylevakta for en vedlikeholdsspyling av dine rør. Vannet renner ikke ned i vasken? Da er avløpet tett. Ring 92 11 00 59 for å avtale spyling av dine rør og avløp.

Vannet renner ikke ned i vasken

Dette er en vanlig henvendelse Spylevakta.no får. «Vannet renner ikke ned i vasken». «Hva nå?». Har du forsøkt med avløpsåpner og/eller stakefjær uten hell? Tett vask? Da er det på tide å ringe Spylevakta. Vi spyler og renser avløpsrør, sluk og vask så du kan bruke boligen som normalt.

Det kan være mange grunner til at avløpsvannet løper tregt. Enten det er under dusjen eller på kjøkkenet. Tette rør på badet eller tett vask? Fortvil ikke. Spylevakta har utstyr til spyling av alt fra tynne avløpsrør under vasken til større avløpsrør og stikkledninger. Vi jobber oss effektivt igjennom rørene og sørger for at avløpet løper som normalt.

Vedlikeholdsspyling

Vedlikeholdsspyling av rør og avløp. Det aller viktigste tiltaket for å unngå dyre lekkasjer og vannskader er godt vedlikehold. Når det kommer til vann og fukt er det grunn til å ta vedlikeholdet på alvor. Problemene blir ikke borte av seg selv, og de blir aldri mindre eller rimeligere ved å vente. Enten det er fett, avleiringer, hår eller røtter som trenger inn i rørene. Det er kun ved vedlikehold og tilsyn at problemene oppdages og utbedres, uten at det koster dyrt.

Spylebil pickup kombibil

Kontakt oss for å bestille spylebil

Pris for spylebil og å åpne tett avløp

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 1 time.

Prisliste spylebil

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Klikk her for å se vår prisliste.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett, eller skadet avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger. Dette er en lokal leverandør vi kjenner godt og har samarbeidet lenge med. Her blir Spylevakta og spylevakta sine kunder prioritert og du får nødvendig hjelp på kort varsel. Det er en stor trygghet for deg som kunde.

Leveringsbetingelser

Trykk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser og vilkår. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Spylevakta på jobb

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!