Spylebil for å åpne tette avløp i Lillestrøm

Trenger du spylebil for å åpne tette avløp i Lillestrøm og omegn? Har du problemer med rørene? Spylevakta er ditt foretrukne alternativ når du trenger spylebil for å åpne tette avløp i Lillestrøm. Vi hjelper deg raskt og enkelt! Spylevakta har rask responstid og samme lave priser i Lillestrøm og omegn, som vi har på resten av Østlandet. Enten det er problemer med avløpsrør på kjøkken eller bad. Tett stikkledning eller drenering. Hos oss får du rask hjelp til riktig pris.

Vår avdeling Spylevakta avd viken øst dekker områdene fra Lillestrøm og ned til Sarpsborg med omegn. Vi responderer raskt og effektivt. Trenger du hjelp med tette rør har du kommet til rett sted!

Ved akutt behov i Lillestrøm ring 92 11 00 59.

Vi utfører også detaljert rørinspeksjon med kamera for å avdekke eventuell årsak og potensielle utbedringer når det er nødvendig. I tillegg til sugebil/tømmetjenester.

Har du tett avløp? Ring 92 11 00 59 eller send oss din henvendelse.

Hvordan åpne tette avløp?

Vi bruker spesialbygde spylebiler for å åpne tette avløp og andre type rør. Våre spylebiler er utstyrt med en kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør med diameter 50 mm – 600 mm. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste sluk, inspeksjonsluke, vannlås eller kum med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at avløpet renner fritt. Ved problemer med frost eller fett har vi spylebiler m/varmtvann. Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer eller resultatet av spylingen.

Våre spylebiler er spesialtilpasset å spyle tett avløp i Lillestrøm og omegn med mange eneboliger, leiligheter og borettslag. Vårt moderne utstyr sparer bolig og gårdsplass for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Dette bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader for deg. Ring oss for å avtale spyling i Lillestrøm.

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Kontakt oss for spylebil i Lillestrøm og omegn

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. Vi hjelper deg når du trenger det!
FORNØYDE KUNDER
Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Vi ordner opp!
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Spylevakta har åpen prisliste og tydelige vilkår.

Pris for spylebil for tett avløp i Lillestrøm

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at vi åpner de aller fleste tette avløp til minstepris. Vår minstepris er 3 800 kr ink mva. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av rør og avløp i inntil 1 time. Vi dekker Lillestrøm med kort responstid.

Prisliste ved tett avløp

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Spylevakta utfører høytrykkspyling av tette rør og avløp i Lillestrøm og omegn.  Klikk her for å se vår prisliste.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett, eller skadet avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Vi benytter bare lokale og kompetente rørleggere som vi kan stole på. Hos oss blir du prioritert og du får nødvendig hjelp på kort varsel.

Spylevakta utfører spyling av rør og avløp i Drammen, Hokksund, Mjøndalen, Asker og bærum. Lier? Vi dekker omtrent hele viken fylke og Oslo. Spyling av rør i Sarpsborg og Fredrikstad? Vi stiller opp. Kongsberg eller Vestby og Moss.

I tillegg utfører i rørinspeksjon i Drammen og alle de andre stedene. Som i Kongsberg og resten av det sentrale Østlandet. Vår avdeling i Viken Øst dekker Østsiden, fra Jessheim og ned til Fredrikstad. Hovedkontoret dekker fra Oslo og ned til Tønsberg, inkludert Drammensområdet.