Spyle tett avløp i Vestby

Spyle tett avløp i Vestby og omegn? Vi hjelper deg! Spylevakta åpner og renser alle typer rør. Enten det er problemer med tette rør på kjøkken eller bad. Tett do eller tett toalett? Hos oss får du rask hjelp til riktig pris.

Ved akutt behov i Vestby ring 92 11 00 59.

Trenger du å spyle tett avløp i Vestby eller omegn bør du ringe oss. Vi utfører også detaljert rørinspeksjon med kamera for å avdekke eventuell årsak og potensielle utbedringer ved feil. I tillegg til slamsuging/tømmetjenester.

Har du tett avløp? Ring 92 11 00 59 eller send oss din henvendelse.

Hvordan åpne tette avløp?

Våre moderne spylebiler er utstyrt med en kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør med diameter 50mm – 600 mm. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste sluk, inspeksjonsluke, vannlås eller kum med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi avløpsrørene rene og sørger for at avløpet renner fritt. Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen.

Våre spylebiler er spesialtilpasset å spyle tett avløp i Vestby og omegn med mange eneboliger, leiligheter og borettslag. Vårt moderne utstyr sparer bolig og gårdsplass for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Dette bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader for deg når avløpet tetter seg. Ring oss for å avtale spyling i Vestby.

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Kontakt oss for spylebil i Vestby

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. Vi hjelper deg når du trenger det!
FORNØYDE KUNDER
Vårt mål er å ha de mest fornøyde kundene i vår bransje!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Vi ordner opp!
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Spylevakta har åpen prisliste og tydelige vilkår.

Pris for å spyle tett avløp i Vestby

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at vi åpner de aller fleste tette avløp og tette toaletter til minstepris. Vår minstepris er 3 800 kr ink mva. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av rør og avløp i inntil 1 time. Vi dekker Vestby med rask responstid.

Prisliste ved tett avløp

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Spylevakta utfører høytrykkspyling av tette rør og avløp i Vestby og omegn.  Klikk her for å se vår prisliste.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett, eller skadet avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger. Dette er en lokal leverandør vi kjenner godt og har samarbeidet lenge med. Her blir Spylevakta og spylevakta sine kunder prioritert og du får nødvendig hjelp på kort varsel. Det er en stor trygghet for deg som kunde.

Leveringsbetingelser

Trykk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser og vilkår. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.