Spyle tett avløp i Drammen

Spyle tett avløp i Drammen? Spylevakta utfører høytrykkspyling av tette rør og avløp i Drammen og omegn. Enten du opplever at kloakken kommer opp av sluket i kjelleren, eller at avløpsrørene på kjøkkenet er trege. Vi åpner og renser, raskt og enkelt. Med moderne spylebiler tilpasset hus og hjem kan du være trygg på at du får god hjelp når du trenger det.

Ved akutt behov for spylebil ring 92 11 00 59

Trenger du å spyle tett avløp i Drammen bør du ringe oss og be om et tilbud. Vi utfører også rørinspeksjon med kamera og slamsuging/tømmeservice.

Spylevakta på jobb

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Hvordan åpne tette avløp?

Våre moderne spylebiler er utstyrt med en kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste sluk, inspeksjonsluke, vannlås eller kum med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at avløpet renner fritt. Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen.

Våre spylebiler er spesialtilpasset å spyle tett avløp i Drammen. Dette sparer bolig og gårdsplass for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Dette bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader for deg når avløpet tetter seg.

tette rør og avløp
Spyle tett avløp i drammen spylebil

Ta kontakt for tilbud på spyling av rør!

Pris for å spyle tett avløp i Drammen

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 2 timer.

Prisliste ved tett avløp

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Spylevakta utfører høytrykkspyling av tette rør og avløp i Drammen og omegn.  Klikk her for å se vår prisliste.

Prisliste - Spyle tett avløp fra 3625 kr

Har du tett avløp? Send oss en henvendelse!

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett, eller skadet avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger. Dette er en lokal leverandør vi kjenner godt og har samarbeidet lenge med. Her blir Spylevakta og spylevakta sine kunder prioritert og du får nødvendig hjelp på kort varsel. Det er en stor trygghet for deg som kunde.

Leveringsbetingelser

Trykk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser og vilkår. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.