Tett avløp i Asker?

Spylevakta utfører høytrykksspyling av tette rør og avløp i Asker og omegn. Enten du opplever vann kommer opp sluk i kjeller, eller at avløpsrørene på kjøkkenet er tett. Vi åpner og renser, raskt og skånsomt. Med moderne utstyr tilpasset hus og hjem kan du være trygg på at du får god hjelp fra en trygg lokal leverandør.

Ved akutt behov for spylebil i Asker ring 92 11 00 59.

Trenger du å spyle tett avløp i Asker bør du ringe oss for et tilbud. Vi utfører også rørinspeksjon med kamera og slamsuging/tømmeservice.

Hvordan åpne tette avløp?

Våre moderne spylebiler er utstyrt med en kraftig høytrykkspyler, slanger, og spesialdyser for rensing av rør. Vi går vi inn i avløpet via nærmeste sluk, inspeksjonsluke, vannlås eller kum med påmontert spesialdyse. Deretter spyler vi rørene rene og sørger for at avløpet renner fritt. Vi utfører også rørinspeksjon ved behov. Da fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen.

Våre spylebiler er spesialtilpasset å spyle tett avløp i Asker med mange eneboliger, leiligheter og borettslag. Vårt moderne utstyr sparer bolig og gårdsplass for unødig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Dette bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader for deg når avløpet tetter seg. Ring oss i dag for å avtale spyling i Asker.

Kontakt oss for tilbud på å spyle tett avløp i Asker

Spylebil pickup kombibil

Pris for å spyle tett avløp i Asker

Det er utfordrende å si noe om pris på forhånd. Det vi kan si er at de aller fleste tette avløp åpnes til minstepris. Det inkluderer kjøring, driftskostnader og spyling av avløp og rør i inntil 2 timer. Vi dekker Asker med rask responstid og effektiv spyling av rør og avløp.

Prisliste ved tett avløp

Spylevakta ønsker å være en trygg leverandør du kan henvende deg til når uhellet er ute. Derfor har vi transparent prisliste og åpne leveringsbetingelser. Ingen liker dyre overraskelser. Når uhellet først oppstår er det viktig å få den hjelpen man trenger, til riktig pris. Med Spylevakta kan du være trygg på at du får spylt rør og åpnet avløp uten unødvendige overraskelser. Spylevakta utfører høytrykkspyling av tette rør og avløp i Asker og omegn.  Klikk her for å se vår prisliste.

Spisskompetanse i flere ledd

Ved tett, eller skadet avløp hender det at følgeskader og lekkasjer krever kompetente håndverkere som stiller på kort varsel. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørlegger. Dette er en lokal leverandør vi kjenner godt og har samarbeidet lenge med. Her blir Spylevakta og spylevakta sine kunder prioritert og du får nødvendig hjelp på kort varsel. Det er en stor trygghet for deg som kunde.

Leveringsbetingelser

Trykk her for å lese våre generelle leveringsbetingelser og vilkår. Hvis din bestilling har behov for tjenester/løsninger utover de generelle vilkår eller prisliste ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale nærmere.

Spylevakta på jobb