Rørinspeksjon i borettslag og sameie

Rørinspeksjon i borettslag og sameie er en viktig del av vedlikehold og drift av avløpsanlegget. Spylevakta har god erfaring med å bistå borettslag og boligsameier. Enten det gjelder akutte tjenester i forbindelse med tilstoppet avløp eller ordinært vedlikehold og rørinspeksjon av avløpsanlegg. Mange borettslag ønsker utført rørinspeksjon av avløpsanlegget for å holde oversikt, planlegge vedlikehold og for å unngå akutte problemer. Spylevakta hjelper dere med dette til forutsigbare vilkår og priser, og med fokus på høy kvalitet i alle ledd av utførelsen.

Er du ikke representant for et borettslag eller sameie kan du lese mer om våre tjenester her, eller se vår ordinære prisliste her. For priser og vilkår til borettslag og sameie ber vi deg ta kontakt direkte for å avtale befaring.

Rørinspeksjon

Har du tett avløp? Send oss en henvendelse!

Tjenester til borettslag og sameie

Spylevakta tilbyr alle våre tjenester til borettslag og sameier. I forbindelse med spyling kan dette gjelde åpning av tilstoppede avløp, rens og vedlikeholdsspyling av avløpsrør, nedløp, takrenner eller drenering. Rørinspeksjon benyttes i tilfeller der det er nødvendig for å åpne tilstoppet avløp, for å avdekke feil eller skader, eller for en ordinær tilstandsrapport på avløpsanlegget. Representerer du et borettslag eller sameie anbefaler vi deg å ta kontakt for å avtale befaring, så vi kan gi dere et godt tilbud på våre tjenester.

Tette avløp kan forekomme når som helst. Skulle uhellet oppstå åpner vi dine rør raskt og enkelt! 

Ta kontakt for å avtale rørinspeksjon i borettslag og sameie!

Hvordan utføres rørinspeksjon i borettslag?

I Spylevakta er vi opptatt av at tjenestene vi utfører skal utføres med hensyn til beboere. Ved rørinspeksjon i borettslag starter vi med å kartlegge mest ønskelige tidspunkt. Vi er opptatt av å ivareta beboere og styre. Spylevakta leverer tjenester trygt, enkelt og effektivt. Når Spylevakta skal ut på oppdrag til borettslag og sameie kjører vi vanligvis spylebil utstyrt med kamera for rørinspeksjon. På denne måten er vi godt forberedt og kostnadseffektive om behov for spyling skulle oppstå.

Under rørinspeksjon fører vi et kamera igjennom rørene. På en egen skjerm får vi se eventuelle skader/problemer og ikke minst resultatet av spylingen. Etter utført rørinspeksjon får du tilsendt video og rapport fra utført rørinspeksjon så du får oversikt og kontroll på omfang, skader og mangler.

Våre spylebiler er spesialtilpasset spyling og rørinspeksjon av avløpsanlegg i private hus og hjem. Det inkluderer selvsagt leiligheter og borettslag i helhet. Riktig utstyr sparer deg for unødvendig slitasje, merker og skader. Som vi liker å si: «Riktig utstyr er halve jobben». Riktig utstyr bidrar også til raskere responstid og lavere driftskostnader.

Rørinspeksjon

KAMERA/RØRINSPEKSJON

Med bransjeledende utstyr for rørinspeksjon er Spylevakta et godt valg når du trenger inspeksjon av dine rør.

Vi har døgnåpen vakttelefon! Ring oss 24/7.

Avløpsåpner ved tilstoppet avløp

Mange av våre kunder forsøker å løse problemet selv før de kontakter oss. Enten om de forsøker seg med hageslange og stakefjær, eller tradisjonell avløpsåpner. Det kan være en god ide, men vær forsiktig, les deg opp på gode råd og følg bruksanvisningene som gitt på produktene du ønsker å bruke. Vi anbefaler alltid Mudin avløpsåpner hvis du skal bruke avløpsåpner på egenhånd. Dette er en testvinner og et produkt vi har god erfaring med selv. Her kan du lese mer om test av avløpsåpnere og om hvorfor Mudin er best.

Hvis avløpet er helt tett er det noen ting du skal tenke på før du tilfører kjemikalier. Under spyling av rør tilføres vann i avløpsrørene. Selv om vi alltid forsøker å begrense og om mulig unngå vannsøl, kan det være tilfeller hvor dette er nødvendig for å få åpnet avløpet. Hvis avløpet da er fylt opp med kraftige kjemikalier så vil dette kunne skape merker på inventar og gulv.

Har du forsøkt avløpsåpner?

Vår erfaring er derfor at avløpsåpner kan være et godt alternativ før røret tetter seg eller så lenge røret er delvis tett. Hvis avløpsvannet for eksempel siger sakte igjennom. Hvis avløpet er helt tett vil det være mer naturlig å starte med spylebil først som sist.

Hvis du velger å forsøke avløpsåpner før du kontakter oss er det fint om du gir oss beskjed! Avløpsåpner er kraftige kjemikalier som kan gjøre stor skade på inventar, rør, utstyr og ikke minst våre ansatte. Hud, øyne og hender er veldig utsatt for stygge skader i møte med avløpsåpnere. Derfor ber vi deg gi oss beskjed om dette er tilført avløpet.

Priser ved rørinspeksjon i borettslag og sameie

Det er vanskelig å gi en konkret pris på forhånd. Når vi skal arbeide med borettslag og sameier så er det flere faktorer som påvirker pris. På den ene siden skal det avtales og planlegges så vi unngår unødvendige opphold i arbeidet. Samtidig som beboere og borettslaget ønsker ivaretas. På den andre siden er det naturligvis penger å spare på å kombinere flere enheter/leiligheter i ett og samme oppdrag.

For at vi skal kunne gi dere et godt tilbud og riktig pris er det derfor avgjørende med en innledende befaring. Befaring er uforpliktende og kostnadsfritt. Når befaring er gjennomført og deres ønsker er avklart sender vi dere et skriftlig pristilbud.

Rørinspeksjon i borettslag
tette rør og avløp

Spisskompetanse i flere ledd

Det hender at problemer med avløpet og påfølgende rørinspeksjon avdekker behov for rørlegger. Kompetente håndverkere som stiller på kort varsel er mangelvare og helt avgjørende for et godt resultat. Derfor samarbeider vi med Helgheim VVS AS ved behov for rørleggertjenester. Helgheim VVS er en lokal leverandør vi kjenner godt og samarbeider tett med. Med felles kontorlokaler og løpende dialog sørger Helgheim VVS for at våre kunder er i gode hender om behovet for rørlegger skulle oppstå.

VI ER HER FOR DEGTilgjengelig 24/7 alle dager i året.

Spylevakta stiller hele døgnet, året rundt. På kort varsel med godt humør og riktig utstyr! Vi hjelper deg når du trenger det.
Er du medlem hos NBBO, får du nå 20% rabatt på alle tjenester levert av spylevakta. Oppgi medlemsnummer og spar penger!
GOD SERVICE
Spylevakta har fokus på god service og effektive løsninger. Tett avløp og kloakk utover gulvet? Vi ordner opp.
Det er overraskelse nok når kloakken går tett. Derfor har Spylevakta åpen prisliste og tydelige vilkår. Lurer du på noe? Ta kontakt!